Post by tomliatanbacknu on Feb 24, 2022 16:13:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bomber Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bomber Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Bomber Friends 2022 version ▞▞▞
Dobra gra, nigdy wcześniej nie widziana, łatwa do grania, ale zawiera zbyt wiele reklam
ta gra miała za dużo add.nie dali szansy na grę. Mam dość tej reklamy.proszę zrobić coś dla tego dodatku. Dlatego odinstalowuję game.ooh, zwariowałem na tym punkcie.
Nie da się grać
Super gra wymaga skila do pdkładańa, uciekania i strategi bomby minusem jest to że ja zginom 3 osoby na raz to możesz być ostatni
Naprawdę fajna gra, dobra mechanika. Ale odkłada się na bok, po prostu nie mogę znieść oglądania reklamy za każdym razem, gdy gram. Za dużo irytacji. Raczej zapomnij o grze i usuń ją na dobre.
To dobra gra, ale chodzi o to, że kiedy lubisz grać online, reklamy po prostu wyskakują na ekranie, np. Dlaczego nie dlaczego? Pomysł na aktualizację przyjaciela bombowca sprawia, że jest to gra 3D i stwórz łatwy lub trudny tryb w trybie online lub offline 😀👍
Kocham znajomych bombowców, z którymi gram od lat i do dziś nie miałem z tym żadnych problemów Nie wiem, co się dzieje, ale z jakiegoś powodu nie mogę dłużej używać mojego klanu za każdym razem, gdy kliknę na mój klan, to powiedz muszę spróbować ponownie i długo się zalogować i tak, wylogowałem się i zalogowałem ponownie, aby sprawdzić, czy to zadziała, ale tak się nie stało, dlatego jestem tu dzisiaj, aby znaleźć sposób, abym mógł ponownie użyć mojego klanu proszę pomóż mi, abym mógł kontynuować dobre doświadczenia, które mam odkąd zacząłem.
◡̈⋆🄷🄴🅈 Hyperknai! co do cholery, kiedy zaczyna się moja bitwa na arenie, to wyrzuciło mnie z bombowca, potem ponownie ładuję arenę i ponownie klikam na bitwę na arenie, aby znowu mnie wyrzuciła ..... teraz powiedz mi, co do cholery 😡 wielka strata i twarz w moich bitwach 😡😡😡
Świetna, nowoczesna rozgrywka w stylu arcade i świetne ujście dla ducha rywalizacji. Zmierz się z przyjaciółmi i zobacz, kto zna ich rzeczy!
Wszystko się zmieniło, Ta gra była naprawdę fajna moglibyć np. Pierwsza pierwsza i druga część A nie tą starą naprawę totalnie! Straciłam wszystkie przedmioty...
Bardzo piękna. Naprawdę polecam. 1 gwiazdka za reklamy. Ja rozumiem, że twórca musi zarobić ale takie natłoku reklam do ja jeszcze nigdy nie widziałem. Reklama za reklamą. Warunek nie można nawet pominąć trzeba wychodzić z aplikacji.
To było dobre i nadal jest dobre, jest to całkiem fajna gra, więc nie będziesz się nią łatwo zmęczyć, ponieważ ma poziomy Manny, które mogą i będą trudne, masz również sloty z cenami, więc fajnie, że możesz również grać ze swoimi przyjaciółmi znam podstawy i wszystko, ale było to dość denerwujące ze wszystkimi dodatkami, których wcześniej tu nie było, więc to był powrót i tak naprawdę jest to fajna gra, ale nie mogę dać jej 4 lub 5 gwiazdek.
Bomber Friends 動作 vwfk
Uwielbiam tą gre polecam.😂
Jest bardzo fajna, mogliście spróbować spróbować podjąć się możliwości stworzenia ro botami i nie być z internetu 🇵🇱🎨📞
Ta gra jest moją ulubioną, gdy miałam jeszcze 10 lat, a teraz ludzie mówią, że jest tyle reklam, że wtedy wyłączają internet.
Wszystko było by spoko, gdyby nie te pierdolone reklamy
reklamy wszędzie (╯ರ ~ ರ)╯︵ ┻━┻
pół roku temu grałem u znajomych bombowców i najlepsze miałem rzeczy np. włosy, włosy, bomby itd. a teraz jak pobrałem mam randę, mam Złoto w 1 gracz, poziom w 1 gracz oprócz ubiorów, wyrażeń, bomb. Jak będę miał miał te rzeczy do dam 5 gwiazdek ale narazie nie.
Za dużo reklam!
Kocham tą grę!!!! Ale powodem, dla którego umieściłem trzy gwiazdki, jest to, że po pierwsze ma dużo błędów!!! po drugie, pakiety są tak tanie. The Times zamierzałem kupić zestaw horrorów, który kosztuje 500 diamentów!!! To naprawdę mnie smuci, ale pls przynoszą dawny koszt, jeśli to nadal jest dobra gra?
Ta gra jest całkiem świetna, ale problem polega na tym, że na poziomie 297 świata robotów, kiedy znalazłeś klucz, gdy robot robi most, nie robi tego, tylko chce, żebym to zrobił, a ja nie mogę tego naprawić to wiem, że gra jest niesamowita, ale proszę to naprawić
Bomber Friends Action zpdq
Lol XD
Myślę, że rozmiar joysticka powinien być regulowany Często zdarza się, że chcesz iść w lewo, ale idziesz w dół-lewo, ponieważ joystick jest zbyt mały, aby nadążyć za palcem, jeśli nie masz kontynuacji, a jeśli tak śledzę, że przeciągam palcem po całym ekranie
BARDZO nienawidzę tej gry. JEDYNĄ RZECZĄ, KTÓREJ NIENAWIDZĘ, JEST AUTOMATYCZNE ODINSTALOWANIE SIĘ Z MOJEGO URZĄDZENIA. PROSZĘ POMÓŻ MI I PROSZĘ TO NAPRAWIĆ .... Chcę informacji zwrotnej od hyperkani hyp e r k a n i developerów . NIENAWIDZĘ TEGO. NIENAWIDZĘ TEGO . POPROSIŁEM O INFORMACJE ZWROTNE, ALE DEWELOPERÓW NIE ODPOWIEDZI NIENAWIDZĘ.
Wkurwia mnie, że gdy jestem przy końcu lvl'a i gdy zostaje zostać 1 powtorek do pokonania do jakiegoś cudem jak zbliżam się do niego żeby postawić bombę do zjeżdżania mi 5 serc na raz. Ale poza tym fajna gierka
Jdkdh proszę 🙏🥺🙏🥺🥺🥺 ja masz wystarczająco dobre dla mnie przyjdź do mnie przyjdź do gimnazjum personel i 💯 chcesz Siri hej Siri możesz napisać coś jest ładne to gra jest bardzo fajna czy możesz mi to założyć Siri, proszę Siri, czy możesz umieścić coś wspaniałego zobacz, ile to trwa i to jest, a potem możesz
To bardzo niesamowite i przyjemne. Tworzy nowe pomysły. Wszyscy moi przyjaciele grają w tę grę. Więc uwielbiam tę grę. Zainfekuj ją, stała się moją ulubioną grą😉
Jestem zakochany w tej grze!! Tak zabawnie! Chciałbym tylko, żebyś mógł nagrywać swoje mecze na arenie, a nawet tryb fabularny. Fajnie byłoby pokazać znajomym!
uwielbiam to, ale nienawidzę adsssss
Bomber Friends - Madgames
8 Ball Pool 體育競技 lbuc
To jest oszustwo w kampanii, mój atak 13 lvl, ale polowanie na bounty zajmuje około 4 do 5 obrażeń, proszę to naprawić
Bardzo fajna gra. Szkoda, że ma tryb czatu głosowego.
Czekam na lodzie
Nowa aktualizacja: Gra ma krwi, ginie się bezcie bomby
Książki będą Kacper mówi helipi
Bomber Friends Action bapm